HOME DE NOSEFRIDA PRODUCTEN BESTELLEN NIEUWS INSTRUCTIES NOSEFRIDA VIDEO CONTACT
© 2021 Finmax | Nosefrida Nederland en België

NoseFrida

De NoseFrida De herfst en winter zijn traditioneel periodes van verstopte- en snotneuzen bij baby's en kleine kinderen. Vaak met slecht slapen en slecht eten gecombineerd zorgt dit voor slapeloze nachten bij de ouders en kinderen die zich niet prettig voelen. NoseFrida Nederland levert de wereldwijd prijzen winnende NoseFrida neusreiniger op de Nederlandse markt. De NoseFrida neusreiniger is een in Zweden ontwikkeld en gefabriceerd effectief hulpmiddel dat direct helpt bij een verstopte neus bij kleine kinderen vanaf de geboorte tot circa 4 jaar. Kleine kinderen kunnen hun neus niet snuiten en dit verstoort de slaap, de voedselinname en het algemeen welzijn van het kind en vaak het hele gezin.
BESTELLEN

Webshop

Bestellen De NoseFrida en de Windi kun je eenvoudig via de webshop bestellen. Levertijd Wij streven er naar uw bestelling binnen 24 uur te leveren. Mocht een product niet op voorraad zijn krijg je hierover bericht van ons. Betalen In de webshop betaal je natuurlijk veilig via iDEALof met je credit card. Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaal- omgeving, op basis van specifieke beveiligings- methodes van je eigen bank. Uw zekerheid De webshop is gecertificeerd door WebwinkelKEUR. Garantie Op de Nosefrida geven wij 2 jaar garantie. Verzending Je bestelling wordt vertrouwd verzonden via PostNL.

Windi

De Windi De natuurlijke hulp bij krampjes, darmgassen en buikpijn voor uw baby. Veel ouders ervaren dat hun baby last heeft van gasgere- lateerde problemen tijdens de eerste levens-maanden. Gasopbouw in de darmen is iets natuurlijks, zowel voor volwassenen als ook voor kinderen. Echter tijdens de eerste levensmaanden van een baby kan dit gas problemen veroorzaken omdat kleine kinderen het moeilijk vinden om zichzelf te ontdoen van gas. Het resultaat is een opgeblazen en gespannen buik die het kindje vaak pijn doet. Een veel voorkomende oorzaak van dit  probleem is een onvolwassen spijsvertering wat ritme mist en nog niet voldoende is ontwikkeld. Door het gebruik van Windi® kunt u uw baby’s ongemak op een eenvoudige en natuurlijke manier verlichten. De behan- deling duurt slechts een paar minuten en het kindje zal de resultaten meteen voelen.
MEER INFORMATIE DIRECT NAAR DE WEBSHOP PRODUCTEN